DWRS label

Toont alle 3 resultaten

DWRS label boot

Number3 biedt sinds het voorjaar van 2021 voor het eerst ook schoenen aan in de modieuze collectie. Het duurde even voordat we deze stap durfde te zetten, maar na een poll op instagram, vragen in de winkel en zelf een label vonden waar we helemaal achter staan durven we het aan! De schoenen van DWRS label maken je outfit compleet en dat vinden we natuurlijk maar wat fijn.

De hipste laarsjes en comfortabele schoenen vind je bij het Nederlandse merkje DWRS. Hun collectie is sprankelend, uniek en toch heel gangbaar. De collectie van DWRS label voor ieder wils wat! Schoenen van DWRS variëren van sportieve sneakers, stoere laarsjes en coole western boots. Alles volgens de laatste trends en van een mooie kwaliteit. Met maar liefst 4 collecties per jaar speelt DWRS altijd in op de trends en pikken zij de nieuwste musthaves direct op.

DWRS is een label geboren in Nederland, maar produceert haar mooie schoenen in Portugal. De twee jonge ontwerpsters hebben goede contacten met hun fabrieken daar en zien er op toe dat de schoenen van goede kwaliteit zijn. Dat daar leuke tripjes naar het mooie Portugal bij komen kijken is natuurlijk heus geen straf.

De leukste laarsjes van DWRS label hebben wij voor je geselecteerd en kun je met de service die je van ons gewend bent shoppen. We denken graag mee en een andere kleur of model dan in de winkel staat is vaak mogelijk! Shop je graag online, dan verzenden we de laarsjes binnen twee werkdagen. Wil je online ook graag persoonlijk geholpen worden dan kan dat! Onze video bel service is de perfecte manier om samen goed te kijken. We zoomen in op details, pasvormen en kijken online met je wensen mee.