Eind oktober kunnen we toch wel stellen dat de herfst in volle gang is! Dit najaar blijven we zo veel mogelijk thuis en feestjes,etentjes, theater bezoekjes zijn een korte periode zelfs even niet mogelijk. We kunnen hoog en laag springen, maar het is even niet anders.

Natuurlijk snappen wij bij Number3 dat de glitterjurkjes, hoge hakken en korte rokjes even vervangen worden voor comfy broeken en fijne truien. Onthoud alleen wel dat wat de crisis ook is, in een fraaie outfit is simpel weg alles, maar dan ook echt alles leuker. Een outfit kan voor mij zelfs de stemming van de dag versterken. Draag ik enkel een lamswans outfit dan voel ik me ook een lamswans en hijs ik mezelf in een hippe look, dan voel ik me automatisch ook frisser, fijner en energieker.

Wat mij betreft is het dus zaak te investeren in comfortabele, maar fraaie mode. Gelukkig zijn truien ook dit seizoen weer helemaal hip en in Coronette periode, onmisbaar.

In dit blog laat ik jullie een persoonlijke top 5 van fijne winter truien zien waarmee een warme, maar tegelijk stijlvolle look gegarandeerd is.

  1. De zuurstok trui! Deze naam heb ik zelf verzonnen omdat ik direct aan een snoepje dacht. De trui staat super vrolijk en straalt zelfs in je zoom sessie energie uit.
snoespjestrui
https://number3.nl/desireshttps://number3.nl/product/zuurstok-trui/

2. Number3’s cobalt blauwe trui, deze fraaie musthave kleurt super chic en past eigenlijk iedereen mooi. De trui is onwijs zacht en zorgt voor een comfortabele en warme look!

Esqualo cable sweater
https://number3.nl/product/esqualo-cable-trui/

3. De babyblue trui is een winterse musthave die in een A-lijn valt, perfect om de nodige Corona kilo’s te verstoppen. De kleur combineert makkelijk en deze trui is heerlijk warm.

Styling tip; wil je taille, combineer deze trui dan met een leuk riempje.

sisterspoint trui baby blue
https://number3.nl/product/baby-blue/

4. Esqualo’s oversized lime trui. Het moge duidelijk zijn dat ik in deze donkere dagen mezelf graag kleurrijk kleed. Het kijkt nou eenmaal stukke gezelliger en heeft een positieve werking op ons humeur. Deze lime trui van Esqualo is daarom een musthave voor een vrolijke winter uitstraling. Oversized is super hip en is erg comforatbel. Zou jij de trui op een strakke pu broek, jeans of rokje combineren?

Esqualo oversized trui
https://number3.nl/product/esqualo-oversized-sweater/

5. Een sportief truitje met grafisch printje zorgt voor een vrolijke, mooie en hippe look. Dit truitje heeft een speels boordje in de hals en aan de onderkant, het fijne daarvan is dat een buikje lekker verstopt wordt. De trui heeft een zachte samenstelling en draagt heel de winter super comfy.

https://number3.nl/product/desires-trui-wit-geel/

Bestel jouw favoriete trui bij Number3 online of in onze boetiek, wij zitten gevestigd aan de rand van Heeswijk-Dinther.

Leave a Reply