Oh wauwie wat een pretje, de herfst heeft het Dintherse platte land bereikt en naast dat je verantwoord uren aan Netflix kunt besteden mogen we ons weer verheugen op een potje nieuwe mode! Dit seizoen heeft weer volop vernieuwing in kleuren en printjes, daarnaast zijn de stoffen erg rijk deze herfst! Want wie dacht dat grijs weer automatisch grijze kleding betekend zit er dus even ontzettend naast!

Om jullie ook een bordje inspiratie te geven zie hier een nieuw blog met de trends van deze herfst.

1.

Geel!

Mooi geel is niet lelijk en deze winter kunnen we er echt niet omheen! Super vrolijk en leuk om tijdens die grijze herfstdagen de boel een tikkiepikkiekuikentje op te fleuren!

Dit model van Esqualo is een ruim vallende trui die voorzien is van sjieke patches met glitter, dat de trui lekker zacht is vinden we natuurlijk helemaal fijn.

Esqualo gele trui www.number3.nl

 

2.

Glitterpitter!!

Oke, lieve mensen, de dagen dat we glitters bewaarde voor de Kerst liggen ver achter ons, want we mogen dit seizoen oneindig genieten van glitter & glamour! Deze ontwikkeling vindt de gemiddelde glitterpitter liefhebber natuurlijk helemaal zo erg nog niet en het fleurt het straatbeeld ook nog eens op. Glitters op broeken, diamantjes geplakt op truien en de sokjes onder je sneaker mogen dit seizoen allemaal glanzen van de glitters.

3.

De chainprint

Oke fashionlover, you love it or you hate it! De chain print is een opvallende op Verace geïnspireerde print die dit seizoen helemaal hip is. In de winkel merken wij dat menig klant hiervan smult, maar eerlijk is eerlijk sommige mensen spugen er nog net niet op. Nou jammer dan, I love it!

4.

Ruitjes

Vorig jaar zagen we de echte fashionista’s al in ruitjes rond flaneren, maar dit jaar komen we dit leuke printje in het dagelijks straatbeeld nog veel meer tegen. Ruitjes zijn dus absoluut niet meer kakkie, maar helemaal hipperdepip! Hoe je ruitjes perfect combineert leren wij je uiteraard graag in onze boetiek.

Rokje Schotse ruit www.number3.nl

5.

Velvet stofjes

Ook liefhebber van het zachte fluweel? Dit seizoen is de velvet trend nog steeds helemaal hip en hot! Truitjes, jurkjes en ook broeken in deze stof zijn niet weg te slaan uit het dagelijks modebeeld. De stof heeft door de glanslaag een chique en elegante uitstraling dat dit extra warm is vinden we in de winter natuurlijk helemaal fijn!

Voyar la Rue velvet blazer www.number3.nl