Heelloo lieve modekinders,

Het is weer een poosje geleden dat ik een moment nam om gedachtes en modelessen op papier te delen. Dit omdat ik mezelf tot amateur vlogger heb benoemd, de winkel corona proof staande weet te houden en tussendoor ook nog een gezellige dreumes in huis heb. Ach gut ge kunt niet alles bijhouden…. Al hebben we nu maarliefst (uhhmmm hoe lang is het) een week of 8 onze lock down wereld en zou ik juist nu voldoende tijd moeten hebben om stukkies te schrijven. Over mode welliswaar want schoenmaker blijf bij je leest en laat het stukje opinie over de huidige crisis maar lekker bij de experts.

Dus lieve kinders, nu ekkes tijd om te babbelen over mode en de lockdown, want meine gutte ik begin die polyester sportleggings toch behoorlijk uit te kotsen en heb besloten dat mode iedere crisis toch weer een stukje gezelliger maakt. Simpel, wat er ook gebeurt in een mooi jurkje is alles fijner, zelfs een lockdown! Dus hup, knal die gore meuk waar je al weken in rondzwerft terug in je sporttas en pak je hoge hakken, glitter jurkje en sexy topje maar gewoon weer uit de kast, want we gaan deze lockdown fashionable rocken met zn allen! Zie hier mijn top tips om fraai en ook heus een beetje comfy de zoom sessies door te komen.

  1. Zorg voor fijne stoffen. Heus snappen we comfort hoog op het prio lijstje staat en altijd toch als prettig ervaren wordt. Kies dus voor stofjes die fijn en luchtig zijn. Ik stel voor linnen of viscose, dit voelt als een koel dekentje op je huid en is eindeloos mooi. Ook na de lockdown succes verzekerd!

Esqualo linnen t-shirt witEsqualo linnen t-shirt zwart

  1. Kies eens voor een jurkje. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik voel me oprecht minder fit en productief als ik er als een vaatwasdoek uitzie, haren op een knot en oversized trui aan haalt niet het beste in me naar boven. Maak je eens mooi op en doe een leuk jurkje aan! Dit lieve modekinders geeft dan maar weer aan dat mode zo veel meer is dan een outfitje. Een leuke look, lekker koken en een goede wijn zorgt voor een fijn weekend en dat zelfs een lockdown toch als een avondje uit kan voelen.

  1. Kleurtjes kiezen! Kies voor een kleur die je staat, kijk en dat is dan weer simpeler gezegd dan gedaan. Kleuren die niet te dicht bij je huidskleur liggen doen zoveel meer voor je dan kleuren die flets maken. Zelf ben ik groot fan van oud roze, maar ik val er totaal in weg dus dit zorgt meteen voor een pipser geheel en dat brengt sowieso crisis! Kijk dus bewust naar kleuren die je goed doen zodat je er hoe dan ook gezond en getinter uitziet.
  2. Een maxidress is een leuk idee! Met een jurk ben je direct klaar en sta je er altijd mooi en stijlvol op, perfect toch in deze tijd! Minimale moeite, nul nadenk werk en er toch leuk uitzien als de postbezorger ‘spontaan’  op de stoep staat.

Esqualo print midi jurk

Zin om te shoppen gekregen? Number 3 is van woensdag t/m zaterdag geopend, ook bieden we private shopping aan of kun je een surprise box vol met mode op maat bestellen. Uiteraard shop je 24/7 vanuit huis in onze webwinkel. Alle opties om in deze bizarre tijden te shoppen en er dus gewoon nog steeds mooi uit te zien!

Een lieve, warme en extra dikke knuffel,

 

Lisa