Helllooo lieve modeliefhebbers en liefhebbers van de medemens,

Dat ons hartje van mode sneller gaat kloppen mogen duidelijk zijn. Maar dat de wereld wel eens wat eerlijker verdeeld zou mogen zijn is ook een waarheid als een koe. Hoe mooi dat we een weg vinden om dit te combineren? Onze liefde voor mode, kleuren, materialen en mensen in een schitterende originele fairtrade collectie!

Van vrolijke sieraden tot bijzondere fashion waarbij de maker een eerlijke prijs ontvangt is een lang gekoesterde droom die nu eindelijk uit gaat komen.

Al een lange tijd weten we dat ook de wereld van tekstiel wel eens wat eerlijker zou mogen. Je kunt ook niet verwachten dat een shirtje van €5,00 klopt, als iedereen er wat aan over wil houden, hoe zit het dan met de productie? Ik heb me hier sinds dag 1 van Number3 al mee bezig gehouden en selecteer ook mijn leveranciers hier op. Ik vraag uitsluitend naar arbeidsomstandigheden en humaniteit van de makers. Fairtrade wil ik niet alles noemen, maar uitbuiterij ook zeker niet. Als mens sta ik dan ook achter ieder product dat bij Number3 hangt.

Maar ons nog meer gaan specialiseren in ware fairtrade is een fantastische uitdaging waar ik als ondernemer nog meer achter sta! Uiteraard mag het nog steeds mode zijn, moet het betaalbaar blijven, maar ook uniek en origineel. Ik vind het een super toffe uitdaging nog meer in de eerlijke en duurzame mode te duiken en zo nog meer in een wereld te duiken waar ik gelukkig van word.

Spreekt fairtrade jou ook zo aan? Vind je ook dat we er met elkaar voor zouden moeten zorgen dat makers van onze mode een eerlijkere prijs zouden moeten krijgen? Houdt dan onze fairtrade collectie in de gaten en draag ook jouw steentje bij.

Number3 fairtrade
Number3 fairtrade
Number3 fairtrade
Number3 fairtrade
Number3 fairtrade
Number3 fairtrade