Ken je het, dat je wel eens wat anders zou willen? Dat je weer veilig voor zwart of grijs gaat terwijl je jezelf zo had voor genomen dat je dit jaar eens voor een kleurtje zou kiezen? Dat je denkt dat zo’n broek jou zeker niet zal staan, maar wat blijkt dat het eigenlijk best cool is, ook bij jou! Misschien wordt het dan eens tijd om anders te gaan shoppen dan je tot nu toe gewend was.

De Number3 surprise box is een sfeervolle box vol met gave fashion die speciaal voor jou is samengesteld. Hoe zou een styliste met verstand van kleuren, stoffen en pasvormen jou kleden? Zouden er outfits in je kast komen die je zelf niet snel had uitgekozen, maar die dan toch fantastisch blijken te staan? Dan is de Number3 surprise box zeker iets voor jou!

De Number3 surprise box is ontstaan in maart 2020 om tijdens de lockdown comfortabel, veilig en thuis te kunnen shoppen. Een op maat gemaakte doos vol met fashion zo bij jou op de deurmat. Gezellig passen met je eigen spiegel, al je schoenen bij de hand en heel de familie die mee kan kijken. Omdat de reacties zo positief waren en mensen zo verrast werden door de smaakvolle box mag deze gave manier van shoppen bijven.

Hoe werkt het? App, bel of mail ons (+31 6 20806878 of info@number3.nl) We zijn benieuwd naar je kledingmaat en of je specifieke wensen hebt, bijvoorbeeld een jurkje of iets wat je al gespot hebt in onze webshop. Voor een nog specifiekere box op maat is een foto van je garderobe, favoriete kledingstuk en absolute miskoop gewenst, dan weten we nog specifieker waar we het zoeken moeten. De box wordt voor jou samengesteld en komt vervolgens je kant op. Een week lang mogen de items bij je thuis blijven zodat je kunt passen en style. De outfits die je graag wilt shoppen mag je achteraf betalen en wat niet naar wens is pikken we weer bij je op. Naast gave outfits krijg je leuke presentjes t.w.v. 50 euro en 10% korting op je aankoop! In de uitverkoop gaat je korting om hoog en krijg je presentjes  t.w.v. 20 euro cadeau. 

Interesse? Neem contact op zodat we jouw box op maat kunnen samenstellen.