Tien jaar geleden opende ik een stijlvolle boetiek aan de rand van Heeswijk-Dinther, hiermee kwam een meisjesdroom uit. Dames helpen aan mooie outfits en de hele dag met mode bezig mogen zijn was iedere dag weer een feestje. Met Number3 heb ik de leukste dingen gedaan, veel inspirerende mensen ontmoet en super veel geleerd.

Hoewel ik de leukste baan van het land had voelde ik ook langzaam, maar zeker dat mijn verhaal niet meer klopte. Ik werd me steeds bewuster van onze planeet, de mensen en hoe het wat mij betreft allemaal anders moet. Langzaam, maar zeker merkte ik de behoefte om het roer om te gooien; eerlijke mode met een goed verhaal en beter voor de mensen. Kies je voor Number3 fair fashion dan draag je bij aan inkomen voor een gezin die dat goed kunnen gebruiken en kies je voor een slow fashion product.

Het welzijn van mensen en vooral kinderen heb ik me altijd heel erg aangetrokken, het is me ook met de paplepel ingegoten om niets vanzelfsprekend te vinden en wat terug te doen voor de mensen dit het minder goed hebben. Toen ik laatst een oud vriendenboekje tegenkwam en ik las wat ik later wilde worden stond daar; bij de aremeā€¦.. Toen wist ik zeker dat het tijd werd mijn liefde voor de mens en mode te combineren.