Over Number3

Ik geloof niet in te dik, te dun, te klein, te lang, te oud…. volgens mij kan iedereen er goed uitzien! Met de juiste tips, mooie stoffen, persoonlijk advies en kwaliteit kunnen wij dames van alle leeftijden en maten laten stralen!

Om klanten goed advies te geven en van shoppen een gezellig uitje te maken blijf ik ongeacht de tijd waar in we leven groot fan van de fysieke boetiek. Wat is er nou gezelliger dan met een kopje koffie passen, style en meten? Onze winkel op Laag Beugt 1a in Heeswijk-Dinther is dus de vrouw die het zichzelf gunt er stralend uit te zien zeker een bezoekje waard.

Number3 is een sfeervolle boetiek waar we je een warm huiskamer gevoel geven. Met schitterende accessoires, een sfeervolle setting en wekelijks nieuwe items kan iedere vrouw haar geluk hier op. Number3 zit gekoppeld aan Hedi meubelen waar ook je interieurhartje sneller van zal gaan kloppen.

Ook online bieden we een groot deel van de collectie aan en een bestelling kun gemiddeld binnen twee werkdagen thuis verwachten.

 

Lisa Heerkens

Over Lisa

Er zijn van die vrouwen die precies weten welk jurkje ze wanneer aan trekken. Wat ik op een date zou dragen, tijdens een sollicitatiegesprek en het jurkje voor de feestdagen is in het hoofd ook al uitgetekend. Van die types die mode voelen, ademenen en er een levensstijl van maken.

Styling zit in in de vingers of niet, je voelt het of niet en je straalt het uit of niet. Ik ben zo’n typje die tijdens haar baantje in de horeca alles aangreep om van het bedrijfspakje toch een hippe look te maken en dat meisje die op middelbare school altijd volgens de laatste mode gekleed ging.

Mode, styling en fashion is dus iets wat mij op het lijf is geschreven. Heus niet iedereen snapt mijn smaak en stijl, maar ik weet zeker dat ik die van jou wel snap en iedere vrouw kan laten stralen! Een boetiek openen was dus een ware meisjesdroom waar ik nog iedere dag heel dankbaar voor ben. Vrouwen aankleden ongeacht de leeftijd, maat of stijl is een feestje waar ik altijd weer met plezier tijd voor vrij maak.

Het is een voorrecht van deze hobby nu een echte job gemaakt te mogen hebben en bedank iedere klant hier voor.

Happy Shopping!

Liefs,

Lisa Heerkens