Sinds 10 jaar is Number3 een gevestigde boetiek aan de rand van Heeswijk-Dinther. Wij zorgen voor een gezellige lifestyle sfeer met stijlvolle mode, living en sieraden. Alles verzorgd met passie en liefde voor het vak. Naast een mooie collectie staat ook service en het persoonlijke hoog in het vaandel bij onze boetiek. De sfeer is als een gezellige huiskamer en de koffie staat altijd klaar.

Over Lisa bij Number3

Mezelf zou ik het beste omschrijven als een gezellige chaoot met liefde voor de mens en voor de jurk. Ik was als jong meisje al dol op mooie mode en deed er graag moeite voor. Ik wilde er graag anders uit zien en en vond het dan ook niet erg als mensen mijn outfit discutabel vonden. Waar het 9 jaar begon met liefde voor mode werd mij door de jaren heen duidelijk dat het ook belangrijk is zakelijk te zijn en een mooie onderneming om te bouwen. Door te doen, falen, opkrabbelen, durven en doorzetten ben ik trots op de boetiek die er nu staat en geniet ik nog iedere dag van deze fantastische uitdaging.

Over Lisa buiten Number3

Naast ondernemer en modeliefhebber ben ik ook moeder, vriendin, zus en dochter. Ik kom uit een gezellig gezin met 3 broers en ben opgegroeid met ondernemen. Mijn ouders hebben een grote woonwinkel (www.hedimeubelen.nl) en de detailhandel zat er dan al jong in. Dat we onze winkels aan elkaar hebben kunnen koppelen en zo een bijzonder geheel mogen neerzetten is helemaal een feestje. Ons gezin is hecht en gezellig, een fijne basis om in op te mogen groeien. Nu ben ik zelf alweer ruim 2 jaar moeder van mijn zoontje Beau en mag ik ondernemen combineren met moederen. Een fijne en waardevolle uitdaging! Ik houd van lekker eten, goede wijn drinken en kaasplanken, dit compenseer ik met hardlopen en sporten in de sportschool. Ook ben ik dol op knutselen met mijn zoontje, bij de kringloop pareltjes spotten om de winkel mee aan te kleden en badderen met badschuim.

Lisa en mode

Mode is iets waar volgens mij alle meisjes wel dol op zijn, het is wat dat betreft niet zo bijzonder dat het ook mij aan spreekt. Het verschil is wel dat ik mode spot en het ook uitprobeer. Ik ben er dol op te volgen wat de nieuwste mode wordt en kijk graag naar toonaangevende designers en grote fashion shows.

Een perfect jurkje maakt me oprecht blij! Ik voel me zelfverzekerd, mooi en sterker als de outfit goed bij me past, dit gevoel wil ik klanten ook graag geven.

Desires bloemenprint jurk